Original Vegetarian

Gegrilde vegetarische burgers
'your planet is loving it'

Björns Story

Met BJÖRNBURGERS® willen we je laten genieten zónder schuldgevoel. Daarom eet je bij ons de allerlekkerste 100% vegetarische en veganistische burgers. Want minder vlees eten is goed voor het milieu. Maar je tanden in een juicy burger zetten? Da’s altijd een goed idee! Geserveerd op een vers geroosterd eigengemaakt broodje, met knapperige sla en tomaat en natuurlijk afgetopt met crunchy uitjes én een van onze heerlijke huisgemaakte sauzen.

Vegetarische burgers staan nog in de kinderschoenen. BJÖRNBURGERS® is daarom een concept-formule. We passen ons menu regelmatig aan en experimenteren constant met verschillende recepten. Is het goed, dan blijft het. Is het slecht, dan stoppen we er direct weer mee. Jouw feedback is daarom extreem belangrijk.

Help jij mee om BJÖRNBURGERS® tot een succes te maken? Kom dan eens langs, proef de burgers en geef feedback. En heb je een goed idee? - Zeg het dan! Op die manier help je mee om van ons vegetarische burgerrestaurant een keten te maken.

Onze burgers

Björn

Onze signature burger met cheddar, gekarameliseerde uien, augurk, tomaat, frisse sla, crunchy uitjes, ketchup en Björns Burgersaus op een vers broodje.

Bestellen

Hølger

Spicy burger met Björns Hot Sauce, cheddar, gekarameliseerde uien, frisse sla en tomaat op een vers broodje.

Bestellen

Ole

100% vegan! Crispy burger met frisse sla, komkommer, tomaat, rode ui, geroosterd sesamzaad, vegan mayonaise en zoete chilisaus op een vers broodje.

Bestellen

Njord

100% vegan! Seizoensburger - Crispy burger met Mango Chutney, frisse sla, komkommer, tomaat, rode ui, vegan mayonaise op een vers broodje.

Bestellen

Ons Menu

Combo-menu's

Burgers

Salades

Frietjes

Desserts

Verse sapjes

Koffie & thee

Björns Foodtruck

Sta je op een festival en zie je deze truck? Dan heb je mazzel, want dan ben je nog maar 5 minuten verwijderd van een lekkere burger. Maar we staan niet alleen op festivals. Je kunt Björns Foodtruck ook boeken voor bruiloften, bedrijfsfeesten en evenementen. We verzorgen heerlijke vegetarische en veganistische burgers voor grote groepen. Wil je meer van onze truck zien, klik dan op de button hieronder.

Meer

Vegetarische & Veganistische Catering

Zoveel mensen, zoveel wensen. Het is tegenwoordig vaak moeilijk om qua eten iedereen tevreden te stellen. Neem daarom geen risico en kies voor ons heerlijke vega en vegan aanbod. BJÖRNBURGERS® levert niet alleen volledige maaltijden, maar ook luxe lunchbroodjes en salades. Eventueel bereid in onze foodtruck op locatie.

Lunchbroodjes

Verse burgers

Salades

Neem contact op!

Voor goede ideeën of toffe samenwerkingen kun je altijd bij ons terecht. Stuur een mailje of bel ons gewoon even. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Breda

Tel: 076 23 11 054

Amsterdam

Tel: 020 716 59 77

Catering

Tel: 076 23 11 054

Foodtruck

Tel: 06 301 442 38

Openingstijden

Breda

Woensdag - Vrijdag

16.30 uur - 21.00 uur

Zaterdag - Dinsdag

16.30 uur - 21.00 uur

Amsterdam

Dinsdag - Zondag

16.30 uur - 20.30 uur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Veelgestelde vragen

Q: Bevatten de burgers van BJÖRNBURGERS® echt geen vlees?

A: Nee. Want vlees eten vinden we uit de tijd. Er zijn zoveel lekkere ingrediënten en goede vleesvervangers op de markt: het is nergens voor nodig om dieren te slachten als je een goede burger wilt eten. Bij BJÖRNBURGERS® gebruiken we burgers op basis van peulvruchten en soja.

Q: Zijn alle burgers ook veganistisch?

A: Niet allemaal, want we gebruiken wel ei en kaas in sommige recepten. Maar er staan ook heerlijke vegan burgers op het menu. We werken er overigens hard aan om zo snel mogelijk voor elke burger een vegan variant te hebben.

Q: Waar vind ik BJÖRNBURGERS®?

A: We hebben een conceptrestaurant in Breda en in Amsterdam kun je onze burgers bestellen via Deliveroo & UberEats. We proberen snel uit te breiden naar andere locaties. Wil jij als eerste op de hoogte gebracht worden van ons volgende restaurant? Volg ons dan op Instagram en Facebook en schrijf je in voor onze speciale aanbiedingen.

Q: Ik heb een goed idee om van BJÖRNBURGERS® een nog groter succes te maken! Waar kan ik terecht?

A: Wow, we like! Voor goede ideeën of toffe samenwerkingen kun je ons mailen op info@bjornburgers.nl of bel ons op 076 23 11 054. We zijn heel erg benieuwd!