Original Vegetarian

Veggie burgers & Loaded fries
'your planet is loving it'

Björns Story

Met BJÖRNBURGERS® willen we je laten genieten zónder schuldgevoel. Daarom eet je bij ons de allerlekkerste 100% vegetarische en veganistische burgers. Want minder vlees eten is goed voor het milieu. Maar je tanden in een juicy burger zetten? Da’s altijd een goed idee! Geserveerd op een vers geroosterd broodje, volgens eigen recept, met knapperige sla en tomaat en natuurlijk afgetopt met crunchy uitjes én een van onze heerlijke huisgemaakte sauzen.

Vega(n) burgers staan nog in de kinderschoenen. BJÖRNBURGERS® is daarom een concept-formule. We passen ons menu regelmatig aan en experimenteren constant met verschillende recepten. Is het goed, dan blijft het. Is het slecht, dan stoppen we er direct weer mee. Jouw feedback is daarom extreem belangrijk.

Help jij mee om BJÖRNBURGERS® tot een succes te maken? Kom dan eens langs, proef de burgers en geef feedback. En heb je een goed idee? - Zeg het dan! Op die manier help je mee om van ons vega(n) burgerrestaurantje een keten te maken.

Onze burgers

Björn

Vegetarisch of vegan! Onze signature burger met cheddar (of vegan cheddar), gekarameliseerde uien, augurk, tomaat, frisse sla, crunchy uitjes, ketchup en Björns Burgersaus op een vers broodje.

Bestellen

Hølger

Vegetarisch of vegan! Spicy burger met Björns Hot Sauce, cheddar (of vegan cheddar), gekarameliseerde uien, frisse sla en tomaat op een vers broodje.

Bestellen

Ole

100% vegan! Crispy burger met frisse sla, komkommer, tomaat, rode ui en Björns Secret Sauce op een vers broodje.

Bestellen

Tore

Vegetarisch of vegan! Spicy crispy burger met Björns Hot Sauce, BBQ saus, cheddar (of vegan cheddar), jalapeños, frisse sla en tomaat op een vers broodje.

Bestellen

Ons Menu

Combo-menu's

Burgers

Salades

Frietjes

Desserts

Loaded fries

Drankjes

Björns Foodtruck

Update 03-08-21: Mega pech! Onze prachtige Bedford foodtruck is afgebrand. Zodra we een nieuwe truck hebben kun je ons weer boeken voor bruiloften, bedrijfsfeesten en evenementen. We verzorgen heerlijke vegetarische en veganistische burgers voor grote groepen.

Vegetarische & Veganistische Catering

Zoveel mensen, zoveel wensen. Het is tegenwoordig vaak moeilijk om qua eten iedereen tevreden te stellen. Neem daarom geen risico en kies voor ons heerlijke vega(n) aanbod. BJÖRNBURGERS® levert niet alleen volledige maaltijden, maar ook luxe lunchbroodjes en salades. Eventueel bereid op locatie.

Lunchbroodjes

Verse burgers

Salades

Neem contact op!

Voor goede ideeën of toffe samenwerkingen kun je altijd bij ons terecht. Stuur een mailje of bel ons gewoon even. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Amsterdam

Tel: 06 25 27 01 56

Catering

Tel: 06 25 27 01 56

Openingstijden

Amsterdam

Maandag - Woensdag

Gesloten

Donderdag - Vrijdag

16.00 uur - 22.00 uur

Zaterdag - Zondag

12.00 uur - 22.00 uur

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Veelgestelde vragen

Q: Bevatten de burgers van BJÖRNBURGERS® echt geen vlees?

A: Nee. Want vlees eten vinden we uit de tijd. Er zijn zoveel lekkere ingrediënten en goede vleesvervangers op de markt: het is nergens voor nodig om dieren te slachten als je een goede burger wilt eten. Bij BJÖRNBURGERS® gebruiken we burgers op basis van peulvruchten en soja.

Q: Zijn alle burgers ook veganistisch?

A: Ja! Alle burgers zijn ook veganistisch te verkrijgen door voor vegan cheddar te kiezen.

Q: Waar vind ik BJÖRNBURGERS®?

A: We hebben een conceptrestaurant in Amsterdam, maar we proberen snel uit te breiden naar andere locaties. Hiervoor zijn wij op zoek naar franchisers! Wil jij als eerste op de hoogte gebracht worden van onze volgende restaurants? Volg ons dan op Instagram en Facebook en schrijf je in voor onze speciale aanbiedingen.

Q: Las ik nou dat jullie franchisers zoeken?

A: Ja, na jaren van experimenteren en testen is het tijd om uit te breiden. Al onze pivots zijn netjes gedocumenteerd, de processen tot in detail vastgelegd en de smaken zijn ongelooflijk (volgens onze klanten!). Dus is "horeca-god" jouw bijnaam, dan komen we graag in contact. Stuur een mailtje met jouw motivatie en we nemen vanzelf contact op.

Q: Ik heb een goed idee om van BJÖRNBURGERS® een nog groter succes te maken! Waar kan ik terecht?

A: Wow, we like! Voor goede ideeën of toffe samenwerkingen kun je ons mailen op info@bjornburgers.nl of bel ons op 06 25 27 01 56. We zijn heel erg benieuwd!